torek, 24. maj 2016

Nike, priznana blagovna znamka

Nike je priznana blagovna znamka . Med svoje aktivnosti Nike uvršča oblikovanje, razvoj, proizvodnjo ter distribucijo obutve, opreme, pripomočkov ter nudenje raznih storitev. Danes športna oprema predstavlja sodobnemu človeku veliko dodano vrednost. Nike oprema mu ne nudi zgolj osnovnih lastnosti, ki so tipične za obutev ali druge izdelke, s to obutvijo bo lahko izboljševal svoje zdravje in počutje.



Potrebno je le uporabljati pravilno in namenu primerno. Pred tem seveda mora opraviti pravilen izbor. Nike mu lahko olajša izbor z dobro zasnovano ponudbo, ki je zasnovana na točno določenih zahtevah. Tako recimo obutev za tek omogoča enostavno izbiro preko razlik v ponudbi. Med celotno Nike ponudbo bo kupec lahko našel najboljši model zase. Praktično to pomeni njemu prilagojeno obutev. V primeru, da je začetnik bo z številnimi lastnostmi prilagojena njegovim zahtevam, enako velja za bolj zahtevne in vse druge uporabnike. Začetniku nudi dostopno ponudbo, s katero bo na enostaven način prišel do uporabnih lastnosti. Te mu bodo omogočale hitro napredovanje ter pridobivanje kondicije, sposobnosti in izkušanje. Ko bo ta par športnih copat iztrošil, se bo lahko zanimal za naprednejšo obutev. Za razliko od prejšnjega nakupa bo izbral naprednejši model. Investicija bo temu primerna, bolj zahtevna vendar bo tudi nudila več boljših lastnosti. prilagajanje pa ne poteka zgolj kupcem primerno, ampak tudi razvoju in napredku primerno. Nike napredek in razvoj je pomemben del dejavnosti, pomeni pa uvajanje vseh novosti, ki so na voljo na trgu, bodisi jih sama blagovna znamka nudi.

Novosti na trgu so ponudbe raznega naprednega blaga in storitev, sama blagovna znamka pa del razvoja omogoča preko sodelovanja z vrhunskimi športniki ter raznimi drugimi osebami, ki lahko zagotavljajo dobro referenco razvoju oziroma razvojnemu oddelku. Vse našteto dobi kupec najprej v najnovejših ponudbah večinoma vrhunskih modelov oziroma vrhu ponudbene palete. Nike je dobra popotnica in motivacija tako rekreacijskem aktivnostim kot tudi vrhunskim športom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar