četrtek, 10. marec 2016

Kaj narediti pred opokojitvijo

Če se starate že dobro veste probleme ki se pojavljajo s starostjo. Te problemi so kar veliki in nihče si jih ne želi ali se jih je težko obraniti. Ti problemi so slab vid, zobni problemi in težave s sluhom. Te težave so kar pogoste vendar se jih lahko obranite ali pa vsaj malo olajšate z dopolnilnim zavarovanjem. Dopolnilno zavarovanje, ki pa ima naslednje benefite krije zdravstvene storitve ki jih ne krije obvezno zdravstveno zavarovanje vključno z nastanitvijo in prehrano v bolnišnici in zdravilišču, vsa zdravila z vmesne ali pozitivne liste, nenujne bolniške reševalne prevoze, zdravstveni pripomočki in zobni, očesni tehnični pripomočki in zobnoprotetični nadomestki.

 

S tem zavarovanjem si lahko svoje težave lahko kar olajšate. Te težave pa si lahko še dodatno olajšate z rednimi pregledi zdravnika. Ki pa tudi velikokrat niso pravilna. Vendar se večina prebivalstva zanaša na zdravnike in njihove ugotovitve. Če pa vam vse to še ni dovolj si lahko priskrbite še dodatno zdravstveno zavarovanje, ki pa doda še naslednje ugodnosti Dodatno zdravstveno zavarovanje je kot dopolnilo k osnovnemu zdravstvenemu zavarovanju. Dodatno zdravstveno zavarovanje krije stroške zdravljenja storitev ter prejem zdravil in pripomočkov.


Dodatno zavarovanj torej obsega nadstandardne storitve, kot so krajše čakalne dobe pri zdravstvenih storitvah, boljša in lažje dostopna zdravila, boljša zdravstvena oskrba, zavarovanje v primeru smrti, zavarovanje izven mej Slovenije. S tem si boste priskrbeli varno upokojitev in zmanjšali posledice ki jih starost prinaša s sabo. Tako boste lahko v miru brez skrbi preživeli svojo upokojitev. Svetujem vam, da za več informacij obiščete spletno stran http://dopolnilnozavarovanje.si/zavarovanje.html kjer boste našli veliko uporabnih informacij, obenem pa boste za ugodno ceno zavarovanje lahko tudi ugodno sklenili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar