ponedeljek, 11. januar 2016

Tom Tailor, ameriška klasika

Tom Tailor je v slogu ameriška klasika , Uporabnikom Tom Tailor zato omogoča zelo osebno izbiro. Tom Tailor lahko od glave do pete obleče in obuje moške, ženske in otroke. Vsem Tom Tailor omogoča ustvariti tako izdelan slog oblačenja preko raznih kolekcij, kot tudi posebej izbran osebni slog. Kolekcije Tom Tailor omogočajo enostavno in modno odlično odločitev. Izbrani osebni slog Tom Tailor je individualnost.



To pomeni, da lahko izberemo po svojem okusu. Kar pomeni, da se lahko na aktualne modne zapovedi navežemo, ali pa se odločimo za njihovo kršenje. Možnosti je pri tem toliko, kolikor je ljudi. Značilnost oblačil so barve, kroji, velikost in številne druge. S kombinacijo vseh lastnosti je moč izraziti marsikaj. Barva oblačila je tipičen primer. Oseba lahko z barvo izraža svoj slog. Kar pomeni, da je barva oblačila njen zaščitni znak. Preko barve je moč poudariti osebo in njene telesne značilnosti, lahko pa se z njim doseže nevtralnost. Barve na oblačili so lahko enotne, lahko se ujemajo ali pa so nasprotujoče si. Same barve so lahko iztepajoče, torej padejo takoj v oči, lahko pa se ujamejo z okolico. Z drugo besedo ne izstopajo. Ves to in še številne druge značilnosti je moč uporabit pri izbiri. Pomembno besedo pri izbiri ima tudi namen. V garderobi vsake osebe so oblačila za vsak dan, oblačila za svečane priložnosti, svečana oblačila ter številna druga oblačila. Delež posameznih oblačil pove veliko o osebi. Uradne in svečane obleke govorijo o tem, da je se oseba giblje v protokolarnih krogih.

Nasprotje so oblačila za vse priložnosti. Športna oblačila spet govorijo o čisto drugačnih aktivnostih osebe. V večini primerov so v garderobah prisotna tako protokolarna, kot oblačila za prosti čas in športa oblačila. Različen je predvsem njihov delež. Tom Tailor omogoča izbiro oblačil za prosti čas, kot tudi oblačila za mnoge druge priložnosti in namene.


Ni komentarjev:

Objavite komentar