četrtek, 21. julij 2016

Modna oblačila, dobra izbira

Modna oblačila so dobra izbira , ko svojim značilnostim dodamo ali poudarimo kar želimo. Ljudje imamo del svojih značilnosti zapisanih v genih, drugi del prispevamo sami, modna oblačila nudijo značilnosti poudariti ali dodati. Genski zapis velikokrat pomeni, da smo podobni svojim staršem ali drugim sorodnikom.



Kar je svojevrstna prednost pri izbiri. V primeru, da gre za enake ali podobne postave lahko iz dneva v dan opazujemo kako modna oblačila izgledajo v živo. Načeloma se vsi rje zgledujemo po slavnih osebah, na žalost pa pozabljamo pomanjkljivost, ki je velikokrat očem skrita. Na slikah so osebe lahko čisto drugačne kot v živo. Mnogim razlike odprejo oči, ko se v živo seznanijo s slavnimi osebami. Za začetek ni treba daleč na pot, ampak ostanemo na stari celini, lahko kar lepo doma. Na zaslonih ali slikah imamo številne manekenke domače scene. Mogoče se komu ne zdijo tako oh in sploh kot njihove globalno bolj znane vrstnice, vendar nam omogočajo, da prepoznamo, kako izgledajo modna oblačila iz slik in monitorjev v živo. Dogodkov in drugih javnih prireditev, kjer jih lahko opazujemo v živo je več kot dovolj. Na njih mnogi presenečeno ugotovijo, da kako daleč od ustvarjenih predstav je realnost. Slike in monitor lahko žensko nižje rasti povišajo, in pričarajo čisto drugačno predstavo, svoje dodajo njihova modna oblačila. Tako potem na prireditvah in drugih javnih dogodkih presenečeno zremo v drobceno bitje, ki je na slikah in monitorju izgledajo nekaj čisto drugega.

Pomembno pri tej izkušnji je, da si med znanimi osebami najdemo svoji postavi najbolj podobno, v prihodnosti bomo tako preko slik in zaslonov lahko ugotavljali, kakšna modna oblačila so za našo postavo najboljša in najbolj primerna. Vse kar moramo dodati je osebna nota, torej tisto, kar je po našem prepričanju na naši postavi primerno poudariti ali skriti. Modna oblačila izbirajmo sebi primerno.

http://www.nama.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar