petek, 10. november 2017

Kaj je Magento?

Vsi, ki imate spletno trgovino, ste gotovo že slišali za Magento. Velika možnost je, da ga tudi uporabljate. V primeru, da temu ni tako, pa bi se vam splačalo premisliti o njegovi uporabi. Magento je namreč sila preprost sistem za enostavno urejanje in upravljanje spletnih strani oziroma spletnih trgovin. Njegove uporabe se zlahka nauči prav vsak, poleg tega pa sistem oziroma platforma omogoča tudi številne razširitve, ki jih lahko uporabite v svoji spletni trgovini.

Razmišljate o spletni trgovini?

Če razmišljate, da bi imeli spletno trgovino, potem ne razmišljajte več dolgo, ampak uresničite svoje sanje. S pomočjo platforme Magento je to zelo enostavno, sploh če vam pri postavljanju trgovine pomaga kdo drug. Usposobljena ekipa strokovnih računalniških mojstrov bo en dva tri postavila vašo spletno trgovino na Magento sistemu, poleg tega pa vam bodo z veseljem razložili tudi to, kako Magento deluje in kako ga lahko uporabljate v praksi. Magento je prijazen sistem tako s programerskega kot z uporabniškega vidika. Prav zato ga imajo radi tako tisti, ki izdelujejo spletne trgovine, kot tisti, ki jih upravljajo. Magento je enostavno super, saj omogoča veliko različnih funkcionalnosti in različne dodatke ter razširitve. Tako lahko svojo spletno trgovino nadgradite ali razširite po potrebi. Da si boste lažje predstavljali, za kakšne razširitve ali dodatke gre, naj vam jih nekaj naštejemo. Ena od takšnih razširitev je recimo kartično plačevanje, druga hitri nakup v enem kliku in podobno.

Magento odprtokodni sistem je super
Magento je prijazen sistem za e-trgovino

Že imate spletno trgovino?

V kolikor že imate spletno trgovino, a ta ni na Magento sistemu, vam svetujemo, da to čim prej spremenite. Če ste zadovoljni s sistemom, ki ga uporabljate, potem ga seveda uporabljajte še naprej, če pa vam gre na živce vsakič, ko odprete nadzorno ploščo, je čas, da ga zamenjate za Magento. Ob tem se vam splača premisliti še o celoviti prenovi spletne trgovine in njenem izboljšanju. Po določenem času obratovanja namreč prav vsak spletni trgovec ugotovi, kaj vse bi lahko naredil drugače in bolje. Praktične izkušnje so največ vredne, zato se jih splača čim prej izkoristiti sebi v prid in na podlagi naučenega še izboljšati svojo spletno trgovino. Če boste pri tem uporabili Magento, pa boste sploh profitirali!

Ni komentarjev:

Objavite komentar