nedelja, 27. april 2014

Kamp Porto sole v odmaknjenem zalivu


Kamp Porto sole se nahaja v odmaknjenem zalivu nedaleč stran od Vrsarja na zahodni istrski obali. Nedaleč stran se nahaja vhod v Limski kanal, lepi okolici kampa dodaja piko na otok Koversada, ter nekoliko bolj oddaljen otok Lunga. V ponudbi ima kamp Porto sole mesta za kampiranje, ki so opremljena z priključki za elektriko in vodo. Skupno število mest za kampiranje je 800. Kamp Porto sole ima ponudbo mest za kampiranje v dveh razredih. Prvi Superior Parcela se nahaja v bližini morja, na parceli je možno bivanje do 8 oseb, parkirati je možno do dve vozili, ter do dva šotora. Na Superior Parceli je priključek za vodo in elektriko, delno je v senci.

 Druga možnost je parcela, kjer lahko na parceli biva do 8 oseb, parkirani sta do dve vozili, ter nameščena do dva šotora. Na parcelah je priključek za vodo, delno so parcele v senci, možno je parkirat kamp hišice ali kamper. Kamping prostor je ponudba parcel, ki so skrite v zaledju, namenjene so vem, ki si želijo razkošja naravne sence, popestreno z pesmijo škržatov. Plažo krasi modra zastava, kar pomeni potrditev kakovosti ponudbe, čistosti morja, ter skrbi za varnost, opremljenost in urejenost. Kamp Porto sole ima kilometer dolgo plažo, ki jo boža naravna senca. S ponudbo sence in ter plažo, ki je lahko prodnata, skalnata, betonska, tlakovana s kamnitimi ploščami je idealna izbira za družine z otroki. Poleg tega otroci lahko svoje začetne veščine plavanja izpopolnjujejo v zunanjem otroškem bazenu. Staršem in drugim odraslim kamp Porto sole nudi zunanji bazen.

 Kamp Porto sole je dobra ponudba tudi za rekreativce in vse, ki na dopustu ne mislijo zgolj poležavati. V ponudbi je 10 peščenih in 2 colorset teniški igrišči ter večnamensko igrišče za razne športe. Za hrano in pijačo kamp Porto sole enako dobro skrbi, saj je na voljo pizzeria Portun, ponudbo zaokrožajo Pub, Cafe ter trije bari.

http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/

Ni komentarjev:

Objavite komentar