torek, 15. april 2014

Morska zabava in Resort Belvedere

Resort Belvedere leži na hrvaški Istri, ki spada med najlepša geografska območja na Mediteranu. Neokrnjena narava, mesta z bogato kulturno zgodovino in neštete možnosti za zabavo. Poleg vsega tega, pa je izjemno blizu nas. Kakšna urica vožnje in že smo v svetu, kjer ne obstajajo skrbi in kjer so dnevi dolgi, noči pa kratke. Resort Belvedere združuje vse naštete in vam odpira možnosti za preživetje nepozabnega dopusta, za katerega si boste želeli, da se nikoli ne bi končal. Resort Belvedere ponuja bogato paleto storitev in priložnosti.


Za tiste, ki se tja odpravljate na morje, je nedvomno med pomembnejšimi to, kakšne so plaže ob morju in bazeni. Številna mednarodna priznanja za kakovost, ki so jih prejele istrske plaže, zagotavljajo, da je preživljanje dopusta na njih brez napak. Resort Belvedere ponuja vrhunske plaže, ki imajo gosto senco pod borovci. Petje škržatov, šumenje morskih valov in prijetna senca vas bodo spravili v ekstazo. Plaža bo oddaljena samo 100 metrov od vas, tako da boste do nje dostopali povsem nemoteno. Če vam je na plaži bolj všeč trdna podlaga, potem boste lahko izkoristili priložnost in preživeli svoj čas na skalnatem delu, lahko pa boste pozicijo zamenjali tudi z delom, ki je prekrit s prodom. V kolikor boste na dopust prišli brez ležalnikov in sončnikov, si jih boste lahko brez težav tudi izposodili na plaži. Poleg vrhunske plaže pa vam Resort Belvedere ponuja možnost kopanja tudi v zunanjem bazenu. Turistično naselje ima na sredini velik bazen, ki ima na voljo ležalnike in sončnike.

Tik ob njem pa se nahaja tudi zabavni park, kjer se lahko igrajo otroci. Za najmlajše je Resort Belvedere poskrbel z otroškim bazenom, ki je globok 0,5 metra. Tako v večjem kot v manjšem bazenu je sladka voda. Vrhunska plaža in moderni bazeni, ki jih ponuja Resort Belvedere bodo zadostili še najbolj zahtevnim pričakovanjem

http://www.maistra.si/

Ni komentarjev:

Objavite komentar