četrtek, 11. september 2014

Vzajemna tujina, v varnih rokah

Vzajemna tujina zavarovancu zagotavlja, da je v varnih rokah v času bivanja v tujini. Pomembna je Vzajemna tujina zaradi mnogih lastnosti in pravic, katere zavarovancu nudi. Preden se Vzajemna tujina sklene velja razmisliti o vseh njenih dobrih lastnostih in pravicah, katere zavarovanec pridobi s sklenitvijo zavarovanja.

Vzajemna tujina nudi premagovanje jezikovnih ovir, ki so v tujini pogoste. Slovenci tuje jezike sicer znamo in veljamo za enih največjih talentov s področja znanja jezikov na vsem širnem svetu. Zavedati pa se je treba, da smo lahko kljub dobremu znanju jezikov na strokovnem zdravstvenem področju slabo podkovani s specifičnimi izrazi. Vzajemna tujina te jezikovne ovire premaguje z asistenco, ki nudi premagovane jezikovnih ovir vse ure dneva. Tujina ima na svoj način urejen zdravstveni sistem, oskrbo bolnikov, prevoz bolnikov, oskrbo z zdravili in zdravstvenimi pripomočki, ter mnogimi drugimi storitvami in pripomoči. Vzajemna tujina omogoča zavarovancu, da bo v primeru bolezni, nesreče, potrebe po zdravstveni oskrbi, zdravstvenih ali tehničnih pripomočkov bil deležen obsežne pomoči pri njihovem zagotavljanju. Skupaj z asistenco v slovenskem jeziku bo do zdravstvene oskrbe, zdravstvenih pripomočkov in tehničnih pripomočkov prišel v bistveno hitrejšem času, kot sicer.

 Vzajemna tujina je modra odločitev tudi zaradi različnih možnosti, ki jih zavarovanje ponuja. Pravna pomoč v tujini je tudi več kot dobrodošla, saj je dobro imeti vse pravne zadeve zgledno urejene. Zavarovanec mora pred sklenitvijo premisliti predvsem na kakšno območje v tujino potuje, o višini kritja, katera je pogojena predvsem z aktivnostmi v tujini, o številu oseb, ki z njim potuje, pogostost potovanja v tujino, za kakšno potovanje gre v smislu ali gre za službeno pot, počitnice, udeležba na raznih dogodkih in podobno. Na podlagi teh zahtev bo lahko zase v ponudbi izbral najboljšo možno zavarovanje. Z njim bo našel najboljšo kombinacijo med investicijo in pridobljenimi pravicami iz sklenjenega zavarovanja. Vzajemna tujina je pametna odločitev na počitnicah, službeni poti in drugih dejavnostih v tujini.

Ni komentarjev:

Objavite komentar