nedelja, 16. februar 2014

Možnosti za kampiranje blizu Rovinja

Kampiranje v hrvaški obali privablja turiste iz Evrope in drugih koncev sveta že desetletja. Prijetno mediteransko podnebje z visokimi povprečnimi zimskimi in letnimi temperaturami, malo dežja in veliko sonca je dobro za zdravje, pomirja duha in pričara vzdušje za nepozaben dopust. Ne glede na to, ali se odločate za kampiranje s šotorom, avtodomom ali prikolico, ne boste zgrešili, če se odločite za kampiranje na hrvaški Istri. Hrvaška Istra je pravi biser narave. Neokrnjeni gozdovi, plaže in morje so prava vaba za vse, ki ljubijo to, kar je narava ustvarjala milijo let. Prijazni ljudje, bogata turistična ponudba, dostopne cene so tisti najbolj osnovni razloga, zakaj se vam kampiranje tukaj splača.

Bodite pozorni predvsem na ponudbo kampov blizu mesta Rovinj ali Vrsar. Obe mesti sta stari tradicionalni obmorski ribiški mesti. Imata staro in bogato dušo, tradicionalno življenje potopljeno v turistični ponudbi je pisano na kožo vsem romantičnim dušam, ki jim vroče sonce in udarjanje morskih valov napolni srce s srečo in hrepenenjem. Zato vam ne bo žal, če se boste odločili za kampiranje v enem od bližnjih kampov, in boste večere preživeli tako, da se boste v izbrani družbi sprehajali po starih ulicah teh čudovitih obmorskih mest. Blizu mesta Rovinj, le nekaj kilometrov proč, je mogoče kampiranje v štirih kampih. Kamp Polari bo odlična rešitev za vse tiste, ki nimajo šotora, avtodoma ali prikolice, pa bi vseeno radi preživeli dopust v kampu. In kako je to sploh mogoče?
Kamp Polari ponuja mobilne hiše, ki jih lahko najamemo. Opremljene so z vsemi gospodinjskimi pripomočki, posteljami, zofami, klimatskimi napravami in drugimi pripomočki, ki zagotavljajo popolno udobje bivanja. Tudi kamp Valdaliso omogoča najem mobilnih hišic. Ne smemo pozabiti niti na kamp Veštar in Amarin, ki imata krasni plaži in bazen za goste. Če torej želite preživeti nepozaben dopust in obožujete kampiranje, poskusite tukaj, ne bo vam žal.

Ni komentarjev:

Objavite komentar