četrtek, 30. januar 2014

Ogled 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji


Indonezija je po površini velika tako kot celotna Evropa, zaradi česar je 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji zelo težko določiti, saj jih je znamenitosti na tisoče. Glavno mesto te prostrane dežele je Džakarta, prebivalstvo pa bo kmalu doseglo številko 240 tisoč. Med 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji lahko brez večjih zadržkov štejemo tempelj Prambanan. Tempelj je sestavljen iz kompleksnih arhitekturnih mojstrovin, ki so danes posejane na zelenem pobočju. Arhitektura je značilno orientalska, zanimiva pa je predvsem višina teh monumentalnih stavb.
Poleg tega, da lahko ta tempelj štejemo med 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji, lahko rečemo, da spada tudi med najbolj spokojne kraje na zemlji. Indonezija je duhovna država. Tam so predvsem lokacije, kjer se nahajajo templji, prežete s posebno umirjeno avro. Na teh lokacijah se lahko zadržujete dlje časa in si privoščite posebno sprostitev. Spojite se lahko s kulturno zapuščino in neokrnjeno naravo. Če bi radi obiskali 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji, potem je najbolje, da si tam najamete vodiča.
Poudariti je potrebno, da so v primerjavi z našimi cenami tamkajšnji turistični vodiči precej bolj cenovno dostopni. Ena izmed največjih prednosti, ki jih ima za ogled 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji s pomočjo turističnih vodičev, je to, da zelo dobro poznajo lokalno okolje. Kadar si sami pripravimo seznam 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji, ki si jih bomo ogledali, nastopi največ težav z dostopom do teh lokacij. Ker ne poznamo značilnosti lokalnega prometa in najbolj optimalnih prometnih dostopov, lahko zapravimo dragocene ure za iskanje. Prav to pa je lahko velika škoda, saj bi dopustniški čas zagotovo lahko precej bolj izkoristili. Prav zato je za ogled 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji najbolje, da nam pri tem pomaga turistični vodič.
Ker je Indonezija zelo velika, je za potovanje najbolje uporabljati osebno vozilo. Če za ogled 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji najamete turističnega vodiča, je povsem običajno, da vas bo spremljal s pomočjo terenskega vozila. V primeru, da potujete v večji skupini, potem je za ogled najlepše azijske države smiselno najeti več terenskih vozil, ki potujejo skupaj. Za ogled 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji boste potrebovali kar precej časa. Če upoštevate, da je letalska karta eden izmed največjih delov stroškov, ki jih boste porabili za ta dopust, potem si lahko privoščite tudi kvalitetne vodene oglede. Dopust v Indoneziji planirajte za daljše obdobje. Večina turistov si za dopust in ogled 10 najzanimivejših znamenitosti v Indoneziji vzame vsaj nekaj tednov, običajno najmanj tri tedne, pa še to je premalo.
http://www.agencija-oskar.si/

Ni komentarjev:

Objavite komentar