nedelja, 2. marec 2014

Poroka ob morju – to ni nič nemogočega

Poroka ob morju je tipičen prizor, ki smo ga vajeni iz ameriških filmov. Vendar se nam zdi ves dogodek tako oddaljen in nadrealističen. Vendar danes ni več tako, danes je poroka ob morju realnost, ki si jo lahko privoščite tudi vi. Seveda drži, da bodo stroški nekoliko višji, kot če bi se poročili v najbližji cerkvi in matičnem uradu, vendar kdo ni pripravljen odšteti kakšen evro več, da bi bila njegova poroka zares popolna? Poroka ob morju je cenovno dostopna in prav to je vesela novica, ki bo razveselila vse romantične duše.

Če se odločate, da bi se poročili ob morju, potem morate najprej izbrati dobro lokacijo ob morju. Običajno je tako, da poročni par poskrbi, da se poroka ob morju odvija več kot en dan. Upoštevati je potrebno, da se bodo gosti pripeljali, da pot ne bo kratka, še posebej če bo lokacija precej oddaljena, zato je potrebno poskrbeti za primerno nastanitev. V tem primeru je še najbolje, da je poroka ob morju koordinirana s strani strokovnjakov za pripravo poročnih dogodkov. Priče mladoporočencev in ostali gosti lahko noč preživijo v apartmajih ali v hotelskih sobah. Primerno je, da se te nahajajo blizu lokacije, kjer se bo dogajala poročna slovesnost. Da bi bila poroka ob morju res popolna, je potrebno izbrati primerno lokacijo.

To pa boste sami težko storili. Tudi iz tega vidika je najbolje, če vam pomaga kakšna poročna agencija ali koordinator, ki mu poroka ob morju ni nekaj tujega. Sami boste tudi zelo težko dosegli, da bi se v tem primeru cerkveni obred in civilni obred zgodila na isti dan. To sicer lahko rešite tako, da civilni obred opravite v domačem kraju, cerkveni ali drugi religiozni obred pa opravite ob morju. Celotno planiranje je tako sicer malce bolj zahtevno, vendar nepozabna poroka ob morju je zagotovo vredna dodatnega truda.

Ni komentarjev:

Objavite komentar