petek, 22. februar 2013

ezPrint tonerji so na voljo za številne znamke tiskalnikov

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE

Med vsemi tonerji ni tako težko izbrati prave, to so nedvomno ezPrint tonerji. Gre za serijo kompatibilnih tonerjev, ki so izdelani posebej za določene modele tiskalnikov. Tako so ezPrint tonerji na voljo za zelo popularne Xerox tiskalnike. Ta vrsta tiskalnikov se je izkazala kot odlična tako za domačo uporabo kot za manjše pisarne. Vendar če vas zanimajo ezPrint tonerji za Xerox tiskalnike, potem morate paziti, da izberete pravi model, ki je kompatibilen z modelom vašega tiskalnika. Za izbiro se obnite na strokovnjake, ki so vam na voljo tudi preko interneta.

Print9
Med drugim so ezPrint tonerji na voljo tudi za prav tako priljubljene Samsung tiskalnike. Ta znamka je nasploh zelo popularna za domačo uporabo. Samsung tiskalniki so dosegli tako razširjenost predvsem s svojimi večnamenskimi napravami, ki omogočajo skeniranje in tiskanje. Z ezPrint tonerji, ki imajo dolgo življenjsko dobo, lahko vaše Samsung večnamenske naprave spremenite v prave fotokopirne stroje, ki bodo tiskale cele knjige, če boste tako želeli. Samsung tiskalniki, ki so opremljeni z ezPrint tonerji,  zagotavljajo visok kakovost izpisa. To pomeni, da bodo vaše slike, ki ste jih naredili z digitalnim aparatom, lepo vidne tudi, če jih boste natisnili.

Poleg zgornjih znamk so ezPrint tonerji na voljo tudi za tiskalnike Brother. Tudi ta znamka tiskalnikov se počasi a zanesljivo širi po našem trgu tiskalnikov. ezPrint tonerji, ki so posebej zasnovani za te tiskalnike se po kakovosti kosajo z originalnimi Brother tonerji. To pomeni, da zagotavljajo enako število natisnjeni strani pri isti gostoti tiska, prav tako pa so zanesljivi tudi kar se kakovosti tiče. Med originalnimi in ezPrint tonerji kar se kakovosti tiče, praktično ni razpoznavne razlike.

četrtek, 21. februar 2013

Kompatibilni tonerji so zanesljivi

Kaj sploh so kompatibilni tonerji? Splošno znano je, da so tonerji kasetam podobni elementi tiskalnika, v katerih je shranjena tiskarniška barva, tiskalniška glava in mehanizem za tiskanje. Kompatibilni tonerji so na zunaj popolnoma enaki originalnim tonerjem, ki jih izdelujejo proizvajalci tiskalnikov, le da jih niso izdelali ti proizvajalci ampak tretja podjetja. Tehnološko so kompatibilni tonerji povsem enakovredni originalnim tonerjem. Uporabljeni so podobni sestavni deli, ista tehnologija, kar zagotavlja, da je kakovost tiskanja med kompatibilnimi tonerji in originalnimi tonerji povsem izravnana. Obe vrsti tonerjev lahko naročite na tej povezavi.

Print8
Človeško dojemanje kakovosti je zelo posredovano skozi sloves, ki ga imajo blagovne znamke. Mnogi so namreč prepričani, da kompatibilni tonerji ne morejo dosegati kakovosti originalnih. V to prepričanje jih sili tudi dejstvo, da so kompatibilni tonerji precej cenejši. Vendar pa dejanski testi, pri katerih se uporabljajo za isti izpis kompatibilni tonerji in originalni, da se lahko nato primerja kakovost, odstopanja in druge nepravilnosti, kažejo na to, da teh razlik ni.

Če tudi sami ne veste, ali bi kupili originalni ali neoriginalni, pa se lahko pomirite ob dejstvu, da v primeru slabega delovanja, imajo kompatibilni tonerji prav tako garancijo in v primeru, da ne delujejo pravilno, jih lahko brez težav zamenjate. Poskusiti s cenejšo različico je precej pameten in trezen korak, saj lahko, če dobro preračunate, na dolgi rok privarčujete kar nekaj denarja za tisk. Predvsem tisti, ki veliko tiskajo, lahko privarčujejo več kot 50 odstotkov stroškov tiskanja. Kompatibilni tonerji so rešitev, ki je primerna tako za domačo rabo, zelo dobro pa se odnese tudi v pisarnah, kjer se v delovnem času natisnejo gore papirja.