petek, 16. november 2012

Izjemno vzdržljiva alu okna so odlična investicija v prihodnost

Alu okna se lahko pohvalijo z res izjemno vzdržljivostjo, saj je aluminij material, ki je zelo odporen, v primerjavi s nekaterimi drugimi materiali pa tudi v ekstremnih pogojih obdrži vso svojo kvaliteto. Prav tako je to material, ki je stabilen in prožen, zato so alu okna zelo hvaležen produkt, ki ne potrebuje dodatnega vzdrževanja, poleg tega pa jih ne rabimo barvati. Kolikor so močna, so hkrati tudi lahka, kakovostna, ob pogledu na njih pa začutimo veliko mero estetike in popolnosti.

Okna iz aluminija, ki so narejena po res vseh načelih, so zelo ekonomična, v našem stanovanju nam pomagajo zadržati toploto in pri tem poskrbijo, da prihranimo pri stroških ogrevanja. Prav tako imajo odlično zvočno izolacijo, alu okna bodo poskrbela, da ne bomo slišali hrupa od zunaj, prav tako v stanovanje ne slišimo šuma dežja. Alu okna se odlično podajo v prav vsak dom, narejena so lahko tako v različnih barvah, kot v različnih oblikah. No, tu seveda odpadeta polkrožna in okrogla oblika oken. Ker so trdna in stabilna, so zelo varna, zato so še posebej primerna za vgradnjo tam, kjer želimo večje površine zasteklitve, ter tam, kjer so zasnovana kot nosilni objekt.

Odlikuje jih dolga življenjska doba, profile čistimo le s pomočjo vode in s mehko krpo. V kolikor se bomo lotili nepobarvanega okenskega profila s močnim čistilom, bomo naredili nepopravljivo škodo. To so okna, ki so zelo lahka kar se tiče same vgradnje, so kakovostna, našemu domu pa dajejo poseben videz.